Chakra yoga vakantieweek frankrijk

Chakra yoga vakantieweek

 

Van zondag 11 tot zaterdag 17 juni 2017 kan je stress ontladen, het hart openen en je verbinden met een oneindige bron van spirituele energie, op een paradijselijke plek in Noord Frankrijk. (Sassey sur Meuse, ongeveer 3 uur rijden vanaf Den Bosch).

Op deze speciale plek, waar aarde en spirit voelbaar samenkomen, gaan we terug naar de ervaring dat ook wij mensen ten diepste een uitdrukking zijn van de verbinding tussen aarde en kosmos, natuur en spirit, shakti en shiva. In lang vervlogen tijden, voordat Religie een mannelijk machtsbolwerk genaamd Godsdienst werd, leefde hier een gemeenschap waarin vrouwen in verbinding met de natuur, het contact met de spirit onderhielden en zo zorgden voor balans in de samenleving.

 

Chakra yoga gaat je gedurende deze week losmaken uit het harnas van vorm en tijd waar we ingeperst zitten, zodat je weer gaat Leven in plaats van geleefd te worden. En ``Leven`` betekent thuiskomen in je lichaam, ruimte en plezier ervaren op fysiek, emotioneel en mentaal nivo, en in verbinding blijven met de spirit. Dan ontstaat er diep van binnen levensvreugde die geen aanleiding nodig heeft: Ananda.

 

Praktisch:

Aankomst: op zondag 11 juni. Je komt met eigen vervoer; carpooling kan geregeld worden.

Je kan logeren op een een-twee- drie-of vier persoons kamer of je eigen tent opzetten.

kennismaking ,yoga, avondmaaltijd.

 

Er zijn dagelijks twee yoga sessies, in de ochtend en in de avond, rondom een chakra.

Gedurende de dag is er een soms een mini excursie of een creatieve workshop die aansluit bij het thema, chakra, element van die dag, maar je bent vrij er alleen of met anderen op uit te gaan en de omgeving te verkennen en een lunchpakketje mee te nemen. Je kan oneindige boswandelingen maken, zwemmen in een doorwaadbare plaats aan de natuurlijke (niet gekanaliseerde) Maas, je lekker met een boek nestelen op de veranda of bij de open haard; Je kan gewoon es oefenen om niets te doen gedurende de dag (misschien is dat wel de grootste uitdaging) en ervaren wat er dan gebeurt. Wanneer je de auto pakt ben je binnen drie kwartier in Verdun, Charleville of Arlon, waar je heerlijk kan winkelen en tal van historische en culturele bezienswaardigheden kan bezoeken.

Vertrek: De laatste yogasessie is op zaterdagochtend 17 juni, waarna afscheid en ontbijt

 

Alle maaltijden zijn vegetarisch en worden bereid door onze gastvrouw Anjo.

 

Optioneel is een ayurvedische massage, deelname aan het bordspel``het transformatiespel`` http://www.transformatiespel.org/ en

er is natuurlijk altijd ruimte om met eigen initiatieven dingen organisch tot stand te laten komen.

 

kosten p.p. inclusief yoga, logies en alle maaltijden :

met tent €490,-

3 persoonskamer €535,-

2 persoonskamer €565,-

1 persoonskamer €650,-

 

vroegboeking tot 21 maart 10% .

 

 

Maria kan je mailen of bellen: 06 205 818 34