Docente Annika

Over de docenten

Annika

woont in Den Bosch en heeft de docentenopleiding Hatha Yoga en Vinyasa Flow afgerond in Rishikesh, Noord-India. Rishikesh wordt ook wel 'the Yogacapital of the World' genoemd. Zij studeerde in Rishikesh yoga aan Vinyasa Yoga School, een intensieve RYS (Registered Yoga School) opleiding. “De reden dat ik yogadocente ben geworden is omdat ik deze prachtige, gezonde ‘lifestyle’ graag overbreng op anderen. Lief en goed zijn voor lichaam en geest! Ik doceer yoga vanuit het hart. Yoga is voor mij acceptatie, tijdens een les (als docent of student) zet ik vaak de intentie mijn hart te zien als de zon, de zon schijnt immers voor iedereen. Dit vind ikzelf de prachtigste betekenis van yoga." Met beweging van het yoga nemen we energieblokkades weg en circuleert positieve energie door het lichaam. Deze positieve energie kunnen we vervolgens laten 'schijnen' over anderen. "Mijn kernwaarden als yogadocente: positiviteit, kalmte, plezier in yoga, veiligheid en persoonlijk kunnen. Bij Yoga bij Maya geef ik Vinyasa Yoga op donderdagavond van 20-21.00 uur

 

Vinyasa Yoga:

Vinyasa Yoga heeft zich ontwikkeld vanuit de traditionele vorm Hatha Yoga. Vinyasa Yoga werkt met dezelfde asana’s (houdingen) en verbindt deze houdingen aan elkaar als in een dynamische dans. De ene asana volgt de andere op, verbonden door een diepe en krachtige yogi ademhaling. Dit wordt een Flow genoemd. De beweging gecombineerd met een gereguleerde ademhaling kan een meditatieve uitwerking hebben. Vinyasa yoga maakt je krachtig, geeft je controle over het lichaam en balanceert ademhaling en beweging. Na regelmatig Vinyasa Yoga te hebben beoefend merk je dat je in het dagelijks leven steviger in je schoenen staat.

Voor meer info over Annika s opleiding in Rishikesh India zie: http:/www.inbetweendreams.nl/?p=288

 

Zwangerschapsyoga

Een cadeautje voor jezelf en voor je baby! Profiteer van een lespakket zwangerschapsyoga voor slechts €49,95! De lessen zijn een aanvulling op een mooie zwangerschap en een goede bevalling. De yogalessen zijn zacht, subtiel, praktisch voor in het dagelijks leven en stimuleren geestelijke en lichamelijke gezondheid van moeder en baby. Al vanaf 12 weken, tot vlak voor de bevalling, kun je meedoen met zwangerschapsyoga!

Slechts 6 personen per les om kwaliteit en persoonlijke aandacht te kunnen waarborgen!

Voordelen van zwangerschapsyoga:

 

Voor een sterke rug, stabiele bekkenbodem

– Leren ontspannen

– Een moment voor jezelf en je baby

– Praktische tips voor thuis

– Aandacht voor een goede ademhaling, bruikbaar tijdens zwangerschap en bevalling!

– Ontmoet andere zwangere dames, deel je ervaring

– Zwangerschapsyoga stimuleert een natuurlijke bevalling

 

Praktische informatie:

– De lessen duren 1 uur en daarna sluiten we af met een lekker kopje thee

– 6 lessen voor €49,95

– 8 lessen voor €59,95

– Losse les: €7,50 (na cursuspakket van 6 of 8 lessen)

– Start: iedere donderdagavond vanaf 3 november 2016 (m.u.v. vakanties en feestdagen)

- Lestijd: 18:30-19:45 (inclusief thee)

– Gratis parkeren in Den Bosch

– Optionele partnerles

– Mooie tijdelijke lage prijs doordat ik een Birthlight Trainee ben

– Om kwaliteit en persoonlijke aandacht te waarborgen: 6 dames maximaal.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maria kan je mailen of bellen: 06 205 818 34