Docente Marieke
Yoga Den Bosch Docente Marieke

Over de docenten...

Marieke Heijmans

Pilates

 

Kijk hier naar haar filmpje

 

Marieke woont in Den Bosch en heeft de opleiding docente dans bij de Fontys dansacademie in Tilburg afgerond."Ik heb een aantal jaren dansles gegeven daarna ben ik in de Kinderopvang gaan werken. De laatste jaren ben ik zelf weer meer gaan dansen (klassiek/modern) en heb ik de opleiding voor Pilatestrainer bij Studio Zuid in Eindhoven gevolgd. Vanaf april 2015 ben ik gecertificeerd en direct aan de slag. Ik werk o.a. bij het Sport Medisch Centrum in Tilburg, bij HEVO in Rosmalen en met volwassenen in Brede Bossche school de Graaf."

 

Wat is Pilates:

Pilates is een trainingsmethode die begin vorige eeuw is ontwikkeld door Joseph Pilates (geboren Duitsland 1880-1967). De Pilatesmethode is een training waarbij men leert goed, gezond en vooral veilig te bewegen. In de les, die bestaat uit een reeks grondoefeningen, ligt het accent op het versterken van de dieper liggende spieren. Ieder oefening is een combinatie van kracht, souplesse, lichaamscontrole en bewuste ademhaling. Door de methode verbetert je houding en zorgt het voor meer balans in het lichaam. Bovendien kunnen klachten, zoals rug-en schouderklachten worden voorkomen en/of verminderd.

 

Voor wie is Pilates:

In principe voor iedereen die op een rustige, milde manier wil trainen. In een kleine groep met persoonlijke aandacht en correcties. Ook heel geschikt als verlengstuk van oefen- en/of fysiotherapie

 

Marieke Heijmans

T: 06-20726818

www.pilatespraktijk.nl

E: marieke@pilatespraktijk.nl

Maria kan je mailen of bellen: 06 205 818 34