Mantrazingen

Mantrazingen

 

Mantra carnaval

 

Als opening van de carnaval, als opening van een nieuwe lente, als opening voor de energie in alle chakra's, maar vooral om het leven te vieren en te genieten, nodig ik je uit om op zaterdagmiddag 9 februari gezamenlijk mantra's te komen zingen en een dansje met de goden te maken. Je hoeft geen een mantra te kennen om gewoon mee te kunnen doen.

De mantra s worden namelijk voorgezongen door Hansuman, de zingende ziel

en wij zingen na.

 

Deze vorm van mantra zingen heet Kirtan. Het geeft vreugde in het hart, verbind je met je bron en tegelijk met alle andere levensvormen waarin die ene bron zich uitdrukt. Kortom het gevoel van eenheid en verbondenheid wat door meditatie wordt verkregen kan ook al dansend, zingend en feestend worden ervaren via de weg van Kirtan. Ook al is het carnaval, er komt hier uiteraard geen druppel alcohol aan te pas, maar het is wel leuk als je verkleed komt.

 

Alle leeftijden zijn welkom, dus neem gerust je kinderen en opa's en oma's mee. Speel je een instrument en wil je meedoen met de muziek geef dit dan bij je aanmelding aan dan kan je van te voren even overleggen met

Hansuman wat de mogelijkheden zijn voor `jam sessies`.

 

De lokatie van deze feestelijke happening is aan de van IJsselsteinstraat (Yoga bij Maya).

De deur is geopend vanaf 18.00 uur en het zingen begint om 19.00 uur.

Zorg dat je voor 19.00 uur binnen bent, zodat je vanaf het begin meegevoerd wordt in deze beleving. Het programma duurt tot 21.00 uur. Daarna uiteraard serveren wij weer de inmiddels beroemde vegetarische erwtensoep, pannenkoeken, en chai.

Een donatie voor de reiskosten van Hans en de ingrediënten van de soep, is welkom.

 

 

Zijn er in jouw vrienden en kennissenkring nog mensen waarvan je denkt dat zij dit ook leuk vinden stuur dit bericht dan door!!!

Hoe meer zielen hoe meer vreugd!

 

Heb je nog vragen, dan kan je Maria bellen op 06-20581834.

 

 

 

6e Hanuman Chalisa Marathon

Zondagmiddag 19 november met Hansuman

 

Yoga Den Bosch Hanuman Chalisa Marathon

Al zingend mediteren........

 

Een prachtige ervaring: 5 uur lang de Hanuman Chalisa zingen (±33 keer). De 5 uur vliegen voorbij. Ervaring is niet nodig, oefenen vooraf is wel aan te raden. Vraag naar oefenmateriaal!

We zingen de melodie van Hansuman zelf, zoals die ook gezongen wordt tijdens de Kirtan-Mantra-Happenings, én de Good Ole Chalisa van Krishna Das.

 

We zingen deze middag geen SitaRam tussendoor, maar alleen maar aan het einde van de middag. Het tempo zal variëren, we beginnen langzaam en eindigen snel.

5 uur lijkt een hele tijd, maar de tijd vliegt voorbij als je eenmaal aan het zingen bent.

 

Neem iets lekkers te eten of te drinken mee om na afloop te delen tijdens de pot-luck.

 

11.45 deur open en inloop.

12.00-17.00 zingen.

17.00 na-drinken en -happen met potluck

 

 

 

 

 

Yoga Den Bosch FB

Maria kan je mailen of bellen: 06 205 818 34