Onze visie op yoga

Missie

In een maatschappij waar Yoga een hype is en de wetenschap van yoga vaak gereduceerd wordt tot een soort gymnastiek, is het belangrijk om de basis, oorsprong en achterliggende gedachte van yoga niet uit het oog te verliezen. Yoga betekent verbinding. In de lessen streven wij ernaar de cursist bij de ervaring van verbinding, tussen het individuele bewustzijn en het universele bewustzijn, te brengen. Op die manier willen wij een bijdrage leveren aan een harmonieuze en gelukkige toekomst voor onszelf en komende generaties.

Hoewel er geen vaste groepen op vaste tijden zijn, (met de strippenkaart kom je naar de les wanneer het jou uitkomt) is er wel het Yoga Community gevoel. We helpen en ondersteunen elkaar zoveel als mogelijk. We delen inzichten en ervaringen als daar behoefte aan is. Het is fijn en ontspannend om samen te zijn met gelijkgestemden , die jou helemaal accepteren zoals je bent.

Wij bieden een breed scala van lessen en bijeenkomsten aan zodat de cursist met 1 strippenkaart het volledige achtvoudige pad van yoga kan bewandelen door deelname aan de verschillende lessen. De lessen bestaan uit een combinatie van asana beoefening, adem bewustwording, uitleg over de theoretische achtergrond van yoga en een geleide ontspanning .

 

Op dit moment zijn er Hatha yoga, Makka ho, Nidra en Mediatie lessen met Maria.

Yin yoga lessen met Therese en Josefine

Klassieke Pilates lessen met Marieke waarbij de nadruk ligt op bewustwording van de dieper in het lichaam gelegen houdingspieren

Himalaya/ Raya yoga lessen met Ellen en Priya

Kinder en tiener yoga met Petra

 

Alle docenten van YogaBijMaya zijn aangeloten bij een Vakvereniging en hebben een gedegen kennis van anatomie en fysiologie. De intentie van waaruit lesgegeven wordt is dienend, dat wil zeggen de docent is er op het moment van de les voor jou, of er nou 1 of 7 mensen zijn. Jij bent altijd welkom.

Zowel docenten als cursisten worden verzocht gemakkelijke losjes zittende kleding van natuurlijke materialen te dragen en geen parfum te gebruiken voorafgaand aan de les.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yoga Den Bosch Facebook
Yoga Den Bosch Jantra

Maria kan je mailen of bellen: 06 205 818 34