Docente Rachel


Rachel Vloet

Yoga Den Bosch - Rachel Vloet

Vinyasa Flow, Yin yoga, Yin Yang en Poweryoga


"Even voorstellen.....

Ongeveer 10 jaar geleden ben ik bij Maria hatha yogalessen gaan volgen. En vanaf het begin ontdekte ik hoeveel positiefs dat wekelijks uurtje yoga me bracht. Yoga maakte me duidelijk hoe erg ik in mijn hoofd zat en hoe weinig verbinding ik had met mijn lijf. Het beoefenen van yoga is voor mij de manier om om te gaan met alle hectiek van buitenaf, en ook met die interne maalstroom van gedachten en allerlei emoties die je soms lijken te overspoelen.


Voor mij betekent het yogapad de weg naar bewustwording en verbinding. Bewustwording van mijn lijf, van mijn ademhaling, van hoe ik reageer op invloeden van buiten, van spanning en ontspanning. En verbinding met mezelf, met anderen, met de wereld om me heen. Yoga is immers zoveel meer dan alleen het uitvoeren van de asana’s op de mat.


Na jarenlang als docent Zorg en Welzijn in het MBO onderwijs werkzaam te zijn geweest, wilde ik me verder verdiepen in de yoga. Naast het beoefenen en uitdiepen van de asana’s, het leren lesgeven, was ik ook nieuwsgierig naar de filosofie van yoga. Ik volgde diverse yoga-docentenopleidingen, hatha yoga, poweryoga-vinyasa yoga en yin yoga, en mag mezelf nu op 46-jarige leeftijd yogadocent noemen. En ik ben nog lang niet uitgeleerd. Gelukkig maar...


Liefs,

Rachel"

Rachel Vloet is een gecertificeerd docent Poweryoga, Vinyasa yoga en Yin yoga.

© Copyright 2018. All Rights Reserved.