Hammam reininging

Welkom / Individueel / hammam reiniging


Hammam reiniging


We laten ons een (was)handje helpen bij het loslaten waar we vanaf willen, op fysiek en mentaal nivo.

We krijgen tegenwoordig vaak het advies om ""los te laten"" als we te kennen geven dat we ergens mee worstelen. Maar hoe doe je dat dan :"loslaten"?

Het Hammam reinigingsritueel kan je hierbij een handje helpen.


De reiniging begint op fysiek in nivo; In de badkamer van de YogaBijMaya bed and breakfast. Het lichaam wordt gebaad en gewassen met olijfzeep. Daarna gescrubd en afgespoeld. Dan ingesmeerd met Rhassoul; een klei uit het Atlasgebergte. Deze klei reinigt en verzorgt tegelijk en je zit er een tijdje mee te zitten om hem in te laten werken. De huid wordt schoon en zijde zacht. Nadat de klei is afgewassen volgt een hydraterende creme die lekker ruikt.

Terwijl we dit  fysieke reinigings ritueel doorlopen komen we al pratend ook op hetgeen we geestlijk willen reinigen en van ons af willen wassen, het zogeheten ""loslaten"". Ook daar gaan we steeds naar een dieper nivo misschien komen we zelfs uit bij de kern. Terwijl we gaan zitten, ingesmeerd met de rhassoul laten we alles wat we op geestelijk nivo los willen laten naar de oppervlakte komen en spoelen het dan van ons af.

Wanneer je deze reiniging doet op de dag, voorafgaand aan de nieuwe maan (shivaratri), en je op deze dag ook matigt met eten, dan heeft het allemaal een nog dieper effect. Deze behandeling is alleen voor vrouwen.


Klik hier om een afspraak te maken voor een hammam reiniging© Copyright 2018. All Rights Reserved.