Volle Maan Wereldmeditatie

Welkom / Meditatie / Volle Maan wereldmeditatie


 Volle maan wereldmeditatie met Maria

21.00 - 22.00 uur


In het licht van de volle maan....wordt je je bewust van wat er zich onder de oppervlakte van je leven afspeelt op dit moment


Voorafgaand aan deze maandelijke meditatie krijg je via je e mail van Maria een korte uitleg over de planetaire constellatie op dat moment en de (vedische) astrologische duiding daarvan. Hieruit wordt het thema van de meditatie gevormd.


Yoga Den Bosch - Volle Maan Wereldmeditatie

Aan de hand van hetgeen de vedische astrologie over de stand van de planeten tijdens deze volle maan uitlegt, formuleert Maria een aantal vragen die je bewust maken van hetgeen er op dat vlak in je leven speelt ten tijde van deze volle maan.

Deze vragen kan je na afloop van de meditatie, zonder erover na te denken, beantwoorden voor jezelf.


Wanneer we in alignment met de natuur komen gaan we steeds meer merken dat de maan fasen invloed hebben op hoe we ons voelen. Wanneer we het moeilijk vinden om die verbinding en afstemming op de natuur en kosmos te voelen kan het helpen om te beginnen met mediteren bij de twee uiterste maanstanden: De avond van volle maan en  de avond waarop er geen maan te zien is.

Bij volle maan is er vanuit de Himalaya traditie een vastgesteld tijdstip waarop duizenden mensen over de gehele wereld gezamenlijk mediteren. Voor Nederland is dat van 21.00 uur tot 22.00 uur.

Omdat het belangrijk is allemaal tegelijk te mediteren kan het zijn dat de dag waarop we door de himalaya traditie uitgenodigd worden mee te mediteren een dag eerder of later is dan in jouw agenda de volle maan wordt aangegeven. Dit maakt het mogelijk om met zijn allen wereldwijd tegelijk in meditatie samen te komen dan. Omdat er zoveel mensen tegelijk mediteren is het gemakkelijker om in de staat van meditatie te komen en te blijven. 

Je krijgt van te voren via de e mail de bewustszijnsvragen toegestuurd als je je opgeeft voor de groep "Living with the moon." Er zullen duizenden mensen tegelijkertijd aan het mediteren zijn in het licht van de volle maan. Hierdoor is het makkelijker om op deze energie aan te haken.

Zeker voor mensen die willen beginnen met mediteren een zeer geschikt tijdstip om het uit te proberen.

Klik hier op je op te geven voor de groep living with the moon.© Copyright 2018. All Rights Reserved.