Maria


Maria Palmen


Oprichtster en motor achter YogaBijMaya anno 2005

Geeft groepslessen in: Hatha Yoga, YogaFilosofie en  Meditatie

Geeft individuele begeleiding in de vorm van Yogatherapie, Yogalifestyle coaching en Leefstijl interventie trajecten


Kernkwaliteiten: Geduld, Inlevingsvermogen, Betrouwbaarheid, Eenvoud

Levensopdracht: Dienend en inspirerend leiderschap op het gebied van spiritualiteit; Zorg voor hen die zich aan jouw zorg toevertrouwen

De bijdrage die ik mag leveren aan een duurzame, vreedzame maatschappij is om mensen thuis te laten komen in het lichaam, te verbinden met de levenskracht, en te inspireren om zelf hun volledige potentieel te gaan leven. Daarom geef ik groepslessen yoga , workshops, en individuele begeleiding in de vorm van massage, yogatherapie, lifestyle coaching en leefstijlinterventie. Daarnaast zet ik mij in om echt geinteresseerden in de yogaweg in contact te brengen met elkaar. Dat doe ik door het organiseren van Actief Ontspannen in het Park, Volle maans bijeenkomsten, Inspiratie diners, Transformatiespel bijeenkomsten en het beschikbaar stellen van de YogaBijMayacommunity ruimte aan de van IJsselsteinstraat.


Op dit moment ben ik leerling van Swami Nitya Muktananda Saraswati en Swami Ma Tripurashakti Bharati die beiden grote nadruk leggen op het meditatieve aspect van yoga en het toepassen van het volledige 8 voudige pad in het dagelijks leven. De traditie vanwaaruit zij lesgeven wordt de Himalaya traditie genoemd met als grote inspirator swami Rama.

Daarnaast verdiep ik mij langzaam maar zeker via de methode van Transcendente Meditatie dieper in de meditatie zoals die uiteengezet is door Maharishi Yogi. Mijn begeleidster daarbij is Ria holt.

 Meer over mijn opleidingen kan je hier lezen.


Mijn inspiratie en interessante links:


www.petervankan.com


www.yoga-saswitha.nl


www.svaha.nl


www.degoedefee.nl


www.eigentijdsfestival.nl


www.guna-ayurveda.nl


www.sanatansociety.org


www.athayoga.info


nl.tripurashakti.com


www.yogasoma.be


www.yogazolder.be
© Copyright 2018. All Rights Reserved.