Waarom Yoga bij Maya

Welkom / Over Yoga bij Maya / Waarom Yoga bij Maya


Yoga Den Bosch - Waarom Yoga bij Maya

De Missie:

Het potentieel van de deelnemer volledig tot bloei laten komen zodat deze een vreugdevolle bijdrage kan leveren aan een harmonieuze wereld voor ons en toekomstige generaties.


Middelen:


Volledig yoga onderricht: Door de theoretische achtergrond van oefeningen uit te leggen volgens het klassieke 8 voudige pad uit de yoga sutra s van Patanjali leer je zelfstandig yoga toe te passen in het dagelijks leven


Yoga community: Docenten en deelnemers die elkaar inspireren en motiveren (en niet beconcureren) om in het dagelijks leven het beste uit zichzelf tot bloei te brengen.


Authentieke, gepassioneerde en gedreven docenten:

Die Yoga leven, en niet alleen maar ingewikkelde standjes doen.

Die plezier hebben in het ontdekken en overdragen van de verschillende  wegen naar vrijheid

Die zelf actief werken aan hun persoonlijke ontwikkeling en zelfrealisatie


Ervaren en minder ervaren docenten : De ene deelnemer voelt zich vooral veilig bij de kalme docent die al jaren bezig is, de ander herkent zich meer in de vrolijke docente die met vallen en opstaan haar eerste schreden op het pad aan het zetten is.


Dienstbaarheid: We zijn er in de eerste plaats voor jou, niet voor de poen. Je hoeft je niet aan te melden, lessen gaan altijd door, of er nu 1 of 8 deelnemers zijn. Sommigen docenten zijn inmiddels overgegaan op online lessen, anderen proberen via meditatie in verbinding te blijven.


Doorzettingsvermogen: We geloven oprecht dat als je doet waar je voor in de wieg bent gelegd, er vanzelf in datgene wat je nodig hebt, wordt voorzien. Dat wil niet zeggen dat alles altijd gemakkelijk gaat.  Door in yogahoudingen te zijn, leer je omgaan met (faal)angst, weerstand, ongeduld en tegenslag. Je leert doorzetten ook wanneer het wat moeilijker wordt om je licht te laten schijnen.


On line lessen,  individuele lessen of yogatherapie

kies waar jij je prettig bij voelt, of op dit moment behoefte aan hebt.


© Copyright 2018. All Rights Reserved.